19. okt, 2019

Text

Idag har eller är det en mörk dag. Mycket regn och blåst här i Grums. Hösten kom med stormsteg när den väl kom. Lite mysigt, men känner att energin är inte på topp. Märks fort att man är i behov av solens glada vitaminer 🙂 

Men trots vädret, så har det varit en ganska bra dag. Köpte tidigt imorse årskort på badhuset. tvillingarna stack dit och badade direkt. Sen stack de iväg för att prova på badminton. Vill att de ska ha en hobby, som inte inkluderar en dator 🤩 Det verkar som om det gick hem med badminton. De var lyriska när de berättade både dittet och datten om lektion. Pratade i mun på varndra, och som vanligt så var det svårt för mig att följa med i deras samtal då. Liiiite svårt att höra allt när de gör så. Så nu har vi toittad på hur många badminton racket som helst. Hur många finns det inte?! Denna månad blir dyr den.. Får väl passa på, för nästa månad blir tuff på flera sätt.

Jag och lillen bakade lite muffins, eller kakka som han säger. Han gillar att få vara delaktig så. Kommer att bli duktig på att baka när han blir äldre.

Har suttit och planerat lite ang min balkong också. Ska få den inglasad nu frampå. Förhoppningsvis senast till våren. Balkongen är tråkig på denna lägenheten, men kommer att bli mysig då jag får den klar. Tycker så mycket om detta boende. Vi trivs här. Trots att vi lever i Grums 😀 Hade tanken på att flytta tillbaka till Arvika, men det kommer säkert inte bli så. Kanske drar oss till Karlstad om det skulle bli en flytt. Annars har jag en väldigt massa poäng i bostadsbolag i Sollefteå 🤪 Kan nog få vilket boende som helst där.. Fast inga planer på att flytta så långt bort inte.

Nu ska jag fortsätta måla lite på nisses dörr, som jag började på igår. Kommer att lägga mig tidigt ikväll. Lillen har varit vaken stor del av natten inatt. Så jag är både mör och trött. 

Ni får ha en fortsatt bra kväll!

Kram

Senaste kommentaren

18.10 | 04:20

Tack

17.10 | 20:38

Hejja dej. Fsk är inte kloka på en fläck!

01.10 | 14:32

Tack Siv <3

07.09 | 08:52

Kramisar 💖

Dela den här sidan